GÜNDEM SİYASET HABER'LERİ

DEVLET BAHÇELİ: PKK NEYSE FETO’DA ODUR

DEVLET BAHÇELİ: PKK NEYSE FETO’DA ODUR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaınladığı 15 Temmuz mesajı yayınladı.”PKK neyse FETO da aynıdır”dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” münasebetiyle bir mesaj yayınladı. “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Türkiye aleyhine karanlık senaryo hazırlığı içinde olanlara sadece felaket günlerinde Türk milletinin hangi fedakârlıkları göze alacağını titizlikle idrak etmelerini ikazen tavsiye ediyorum.” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bahçeli mesajında şehit düşen vatandaşlara rahmet dilerken, Türk milletinin hürriyetine ne kadar düşkün olduğunun altını çizdi.

PKK ne ise FETÖ’nün de aynısı olduğunu belirten Devlet Bahçeli “Türk Silahlı Kuvvetleri, “Mürekkep Damlası Stratejisi”yle PKK/YPG’ye karşı sürekli operasyon evresine nasıl geçmişse, FETÖ’yü, FETÖ’nün iç ve dış uzantılarını yıldırıcı ve yok edici, bununla mündemiç proaktif nitelikli seri operasyonların bir an evvel icra ve ifa edilmesi beka düzeyinde mecburiyettir. Çünkü PKK neyse FETÖ aynısıdır. Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir. Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yoktur. Türk tarihinde çok nadir görülen dehşet vakalarından birisi olan mahut kanlı ve meşum gecede FETÖ’nün hain saldırısı nasıl boşa çıkarıldıysa, Türkiye’yi bölme ve ele geçirme arzuları da aynı şekilde berhava edilecektir.” İfadelerini kullandı.HaberinKaynağı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL