SAMSUNHABERCİ.COM- sitemizde yer alan haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Türkiye’de Gayri menkul satışlarında tüm zamanların rekoru kırıldı.
Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı ocak-mart döneminde 694 bin 628’e ulaşarak tüm zamanların ilk çeyrek rekorunu kırdı.
AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, yeni yıla hızlı başlayan konut, arsa, tarla, iş yeri ve ticari taşınmaz gibi tüm gayrimenkul satışları, bu ivmesini şubat ve martta da sürdürdü.
Ocakta gayrimenkul satışları 2024’ün aynı dönemine göre yüzde 20,2 artarak 238 bin 938’e ulaşırken, şubat satışları ise yüzde 7 yükselişle 232 bin 756 olarak gerçekleşti. Bu rakam geçen ay ise yıllık bazda yüzde 0,8 azalarak 222 bin 934’e geriledi.HaberinKaynanağı