POLEMİK SİYASET HABER'LERİ

SİNAN OĞAN: ÖZGÜR ÖZEL KENDİSİNE SİYASETEN DAHA UYGUN BİR İSİM BULSUN!

SİNAN OĞAN: ÖZGÜR ÖZEL KENDİSİNE SİYASETEN DAHA UYGUN BİR İSİM BULSUN!

Sinan Oğan, Özgür Özel’in kendisine daha uygun bir siyasi isim bulmasını tavsiye etti.

Türkiye ittifakı Partisinin İl Başkanlığının açılışını yaptığı toplantıda konuşan Sinan Oğan”CHP Genel Başkanına tavsiyem kenisine siyasi kimliğini ifade edebileceği bir isim bulmasıdır, bu kendileri için daha isabetli olacaktır”dedi.

KOCAELİ‘nin İzmit ilçesinde TÜRKİYE İttifakı Partisi’nin il binasının açılışında konuşan 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan parti ismi nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştirerek, “Bazı siyasi partilerin ismimize atıfla ismimizi kullandıklarını görüyoruz ki başta da Sayın Özgür Özel, Türkiye İttifakı ismini sık sık kullandığını görüyoruz. Sayın Özel’e işin kolayına kaçmalarını değil, kendilerine başka bir isim bulmalarını tavsiye ediyoruz. Sayın Özgür Özel, Türkiye ittifakı, Türkiye İttifakı partililerince kullanılan, kurulan ve tescillenen bir isimdir. Kendinize başka bir isim, başka bir ittifak adı bulunuz” dedi.

KILIDAROĞLU ,BANAÜLKEYİ YÖNETEMEYİZDEDİ

 

Oğan, Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin önceki gün şu açıklamayı yaptı:

“Kılıçdaroğlu bana Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı, 3 bakanlık teklif etti. Ama ben ‘Önceliğim bu değil’ dedim. Benim önceliğim bu ülkeyi nasıl yöneteceksiniz? Dedi ki ‘Yönetemeyeceğiz. Bize destek olun seçimi kazanalım, ülkeyi bir daha seçime götürelim’ dedi.”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL